Το χρονικό υπόθεσης Πολύζου: Tι δήλωνε πριν από 5 χρονια η μητέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν και  ενδεχομένως να οδηγούν στη διαλεύκανση της  μέχρι πρότινος άλυτης πολύκροτης υπόθεσης.

Στις 8:30 το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν ο πατριός και η μητέρα του άτυχου 23χρονου από το τμήμα αναζητήσεων της ασφάλειας ,αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τη δολοφονία του γιου τους, μια εξέλιξη που αναμφίβολα θέτει νέα δραματική τροπή στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι δύο τους, που έχουν ένα ακόμα έφηβο παιδί ,δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Δεν το κάναμε εμείς, μας έχουν μπλέξει», ενώ η στάση τους χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως ψύχραιμη μέχρι στιγμής.

Το χρονικό

Τα ίχνη του Κωστή Πολύζου χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου 2011 και η εξαφάνισή του συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της λόγω της έκτασης που δόθηκε και μέσω της προβολής της από την εκπομπή  “Φως στο Τούνελ”.

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.

Η  σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου ανατρέπει τα μέχρι πρότινος δεδομένα.

Τι δήλωνε τότε η μάνα του Κωστή Πολύζου στην εκπομπή Φως στο Τούνελ:

«Εμείς θα ψάχνουμε μέχρι να βρούμε το παιδί μας. Είτε έτσι είτε αλλιώς πρέπει να μάθουμε τι κατάληξη έχει το παιδί μας», ανέφερε συγκλονισμένη η μητέρα του αδικοχαμένου νέου στην εκπομπή Φως στο Τουνελ.

Πριν χαθούν τα ίχνη του 23 γιου της δήλωνε στην κάμερα: «Φόρεσε τα παπούτσια του, το μπουφάν του και είπε ότι θα πάει απέναντι στο φίλο του για 10-15 λεπτά κάτι να πούνε και θα επιστρέψει».

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: anikolouli.gr

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη σοκ στη δολοφονία Πολύζου – Συνελήφθησαν η μάνα και ο πατριός του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ