Τρία τα μεγάλα μπλόκα των αγροτών στη Θεσσαλία

Προς τον οδικό κόμβο των Μικροθηβών θα κατευθυνθούν σήμερα οι αγρότες του Αλμυρού, των Φαρσάλων, της Κάρλας και του Βελεστίνου, μετά τη χθεσινή αναβολή των κινητοποιήσεων τους εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσουν τα τρακτέρ από το σημείο προσυγκέντρωσης στη θέση Πλατάνια του Αλμυρού και θα κατευθυνθούν στον νευραλγικό κόμβο των Μικροθηβών, όπου θα καταφθάσουν και οι αγρότες από την περιφέρεια των Φαρσάλων. Την ίδια κατεύθυνση θα έχουν και οι αγρότες από τον κάμπο, το Βελεστίνο και τα χωριά της Κάρλας.

Στη 1 μετά το μεσημέρι, θα ξεκινήσουν και οι αγρότες από τα χωριά της Καρδίτσας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που, υπό την καθοδήγηση του παλαίμαχου αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα,θα κατευθυνθούν προς τον οδικό κόμβο της Νίκαιας, 10 χλμ περίπου νότια της Λάρισας.

Αυτά είναι τα τρία μεγάλα μπλόκα, μαζί με εκείνο των Τεμπών, που θα στήσουν οι Θεσσαλοί αγρότες στην περιφέρεια Θεσσαλίας και πάντα πάνω σε στρατηγικής σημασίας οδικούς κόμβους επί της ΠΑΘΕ.

*Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης:

Έκλεψαν μπαταρίες από τρακτέρ που θα πήγαιναν στα Τέμπη – ΒΙΝΤΕΟ

Στους δρόμους και σήμερα οι αγρότες της Β. Ελλάδας

Στους δρόμους τα τρακτέρ στα Τέμπη – Τι λένε οι αγρότες – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ