Για 150 ευρώ επιτέθηκε ο Ρουμάνος με το τσεκούρι

Ασύλληπτο δράμα για 150 ευρώ, στο Λάππα Αχαΐας, όταν ένας 30χρονος Ρουμάνος, σε κατάσταση μέθης, έκοψε χθες με τσεκούρι το χέρι από τον καρπό μίας 45χρονης ομοεθνούς του και τραυμάτισε με το ίδιο τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού την 7χρονη εγγονή της.

Ο 30χρονος είναι Ρομά, υπήκοος Ρουμανίας και μαζί με ομοεθνείς του διέμενε σε παλιό σπίτι στο Λάππα Αχαΐας, που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό.

Σύμφωνα με το pelop.gr, αιτία της επίθεσης ήταν ότι η 45χρονη γυναίκα ζήτησε από τον 30χρονο το μερίδιο του για το νοίκι, που έπρεπε να πληρωθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, καθώς το κόστος μοιραζόταν από κοινού σε όσους διέμεναν εκεί. Ο 30χρονος είχε να πληρώσει αρκετό καιρό το μερίδιο του και η οφειλή είχε σωρευθεί.

Ο 30χρονος Ρουμάνος άρχισε να διαπληκτίζεται με τη γυναίκα και έφυγε από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε κρατώντας ένα τσεκούρι. Πήγε κατευθείαν στην 45χρονη και με το τσεκούρι της ακρωτηρίασε το δεξί χέρι.

Στη συνέχεια χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού την 7χρονη εγγονή της, που έτυχε να βρεθεί μπροστά του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Τελικά ο 30χρονος, που ήταν σε κατάσταση μέθης και φαινόταν να μην έχει συναίσθηση της πράξης του, αφοπλίστηκε από άλλο ομοεθνή του, που έμενε στον ίδιο χώρο και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε ο διοικητής του Τμήματος Κ. Αχαΐας, Ηλίας Σταθόπουλος, ο οποίος οδήγησε τον άνδρα στο τμήμα.

Η 7χρονη και η 45χρονη γιαγιά της διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» όπου και νοσηλεύονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αναμένεται να χάσει το χέρι της, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το συγκολλήσουν. Επιπρόσθετα, η κατάσταση της 7χρονης κρίνεται ως κρίσιμη, αν και αρχικά οι γιατροί είχαν εκφράσει την αισιοδοξία τους ότι θα ξεπερνούσε τον τραυματισμό της. Το περιστατικό έχει προκαλέσει πανελλαδική αίσθηση.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Πάτρα – Ρουμάνος επιτέθηκε με τσεκούρι σε ηλικιωμένη και στην 7χρονη εγγονή της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ