Τρακτέρ σε φάλαγγα λίγο πριν τα Τέμπη – ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες τρακτέρ Λαρισαίων αγροτών οδεύουν σε φάλαγγα προς τα Τέμπη, υπό την άμεση επίβλεψη της Αστυνομίας και αναμένεται να φθάσουν στον προορισμό τους μέσα στην επόμενη ώρα. Σύμφωνα πάντως με τους συντονιστές της μεγάλης εξόδου για το μπλόκο των Τεμπών, θα χρειαστούν περίπου δυο ώρες προκειμένου να διευθετηθεί η τοποθέτηση εκατέρωθεν του οδοστρώματος των γεωργικών μηχανημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Αστυνομίας από τις 12 το μεσημέρι έχει διακοπεί η κυκλοφορία επί της ΠΑΘΕ από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι και την διασταύρωση με το Στόμιο, προκειμένου ακριβώς να μπορέσουν τα εκατοντάδες τρακτέρ χωρίς προβλήματα να φθάσουν στα Τέμπη. Η κυκλοφορία διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές που έχει προτείνει η αστυνομία και η κυκλοφορία θα επανέλθει επί της ΠΑΘΕ μόνον όταν θα έχουν όλα τα τρακτέρ τακτοποιηθεί.

Αύριο, εξάλλου, αναμένεται και έξοδος των τρακτέρ στον κόμβο Νίκαιας υπό τον συντονισμό των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας, με αγρότες από την Λάρισα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Πηγή ΦΩΤΟ: thessaliatv.gr

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στην Κομοτηνή και μπλόκα σε όλη την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Συμβολικός αποκλεισμός του τελωνείου Προμαχώνα από αγρότες

Επ’ αόριστον κλειστός ο κόμβος Κερδυλλίων

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ