Ο Κούγιας για τον συζυγοκτόνο: Τον εκλιπαρώ να παραδοθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο στούντιο του ALPHA και μίλησε για τη συνάντησή του με τον Αλβανό συζυγοκτόνο, δηλώνοντας,μεταξύ άλλων, πως είναι αισιόδοξος για την τύχη του παιδιού.

«Είμαι αισιόδοξος, γιατί μπορώ μετά από τόσα χρόνια να κάνω εκτιμήσεις, συζητώντας με κάποιον. Αυτό ισχύει, βέβαια, ύπο την προϋπόθεση ότι το πρόσωπο που συνάντησα είναι όντως ο συζυγοκτόνος, γιατί και εγώ μόνο από φωτογραφίες τον έχω δει, δεν τον έχω δει δια ζώσης, αλλά έμοιαζε πάρα πολύ. Φορούσε μάλιστα κι έναν σκούφο», σημείωσε ο κ. Κούγιας.  

«Από τον τρόπο που μου μίλησε, θα καταλάβαινα αν κάτι συνέβαινε στο παιδί και αυτό είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εντύπωση που του προκάλεσε ο συζυγοκτόνος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ήταν ένας άνθρωπος πολύ προβληματισμένος. Αλίμονο αν δεν ήταν, άλλωστε, από τη στιγμή που είχε αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή”.

“Τον εκλιπαρώ να πάρει την απόφαση να παραδοθεί στις αρχές, να παραδόσει το παιδί και ας εξαφανιστεί ο ίδιος”, ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ποινικολόγος.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

 

Δείτε επίσης:

Πως περιγράφει ο Αλέξης Κούγιας τη συνάντηση με τον συζυγοκτόνο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ