Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχθηκαν το κλιμάκιο της Fraport στο αεροδρόμιο των Χανίων – ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων πραγματοποιήθηκε το πρωί με αφορμή την άφιξη κλιμακίου της «Fraport» . Εκπρόσωποι του τουρισμού, φορείς της αυτοδιοίκησης, του εμπορικού κόσμου και σωματεία εργαζομένων έδωσαν το παρών αναρτώντας πανό και φωνάζοντας στο κλιμάκιο στη γερμανική γλώσσα να αποχωρήσει.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων και ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ παρέδωσαν ο καθένας ξεχωριστά ψήφισμα στον επικεφαλής του οκταμελούς κλιμακίου, κατά της παραχώρησης του «Γιάννης Δασκαλογιάννης» ενώ πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος ανέφερε ότι θα γίνει προσφυγή τόσο στην ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανταγωνισμού καθώς και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ μετά την προσφυγή που έχει κάνει η ΟΣΥΠΑ. Επίσης το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη, με σκοπό να ξεκινήσει η απογραφή των περιουσιακών στοιχείων του αεροσταθμού. Στην συνεχεία το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον ανάδοχο εργολάβο και υπηρεσιακούς παράγοντες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στη βάση της 115 Π.Μ, ενώ αργά το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσει. Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη κλιμακίου του ΤΑΙΠΕΔ στο αεροδρόμιο των Χανίων.

 

Πηγή: neatv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ