Η απάντηση της Ελληνικός Χρυσός στον Σκουρλέτη – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθημα αιφνιδιασμού κυριάρχησε στους κόλπους της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός μετά τις τοποθετήσεις του Πάνου Σκουρλέτη, περί ωμών εκβιασμών.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, μετά τη συνάντηση που έγινε με τον υπουργό “νιώσαμε ότι ξεκινάει ένας διάλογος μέσα σε ειλικρινή διάθεση” και η εντύπωση που εξελήφθη ήταν ότι και το υπουργείο μίλησε για θετική συνάντηση, “ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μια κουβέντα”.

Σήμερα ωστόσο, είπε, ακούστηκαν πράγματα “που μας έκαναν να νιώθουμε εταιρεία γκάνγκστερ, είμαστε εταιρεία που απαρτίζεται από Έλληνες μηχανικούς, δεν θέλουμε σύγκρουση”.

Τόνισε ότι η εταιρεία βρίσκεται πλέον στο στάδιο υλοποίησης της απόφασης αναφορικά με τις Σκουριές που αφορά σε “μάζεμα της δραστηριότητας”, ώστε σε 2-3 μήνες να παραμείνουν μόνο τα άτομα που θα εργαστούν για τη συντήρηση του έργου, δηλαδή 30-40 άτομα από 600 που είναι στις Σκουριές.

Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι θα καταβληθούν προσπάθειες να απορροφηθούν οι περισσότεροι από αυτούς, αναγνωρίζοντας ότι κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Θα υπάρξει, ανέφερε, σύντομα ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου που θα καλύψει αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Θέλουμε επενδύσεις με όρους όμως και προϋποθέσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ