Εικόνες ντροπής στις λαϊκές της Πάτρας – Μαζεύουν τα πεταμένα φρούτα

Θλίψη προκαλεί η εικόνα δύο γυναικών στην Πάτρα, που μαζεύουν από το δρόμο τα πεταμένα φρούτα μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς.

Την Πέμπτη, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, οι δύο γυναίκες περίμεναν καρτερικά να τελειώσει η λαϊκή για να ξεκινήσουν οι πωλητές να «σηκώνουν» τους πάγκους τους και να πετούν τα «χτυπημένα» προϊόντα που δεν είχαν πουλήσει. Τότε, άρχισαν να μαζεύουν τα πορτοκάλια και τα λιγοστά λεμόνια που είχαν πετάξει οι πωλητές στο δρόμο. 

Η μια από τις γυναίκες μιλώντας στο PatrasTimes.gr είπε: “Δεν το περίμενα ποτέ αυτό στη ζωή μου, να μαζεύω φρούτα από το δρόμο.  Είχαμε μεγάλο κατάστημα με ήδη ρουχισμού, για πολλά χρόνια. Βγάζαμε καλά λεφτά και ζούσαμε μια άνετη ζωή. Δυστυχώς όμως η οικονομική κρίση απέφερε δεινά για εμάς”, λέει η κ. Μαρία.

“Κλείσαμε το μαγαζί που είχαμε με τον σύζυγό μου, αφού πολλές μέρες δεν έμπαιναν ούτε 5 ευρώ στο ταμείο συνολικά. Τα δάνεια έτρεχαν ώσπου μας έπνιξαν τα χρέη. Τώρα δεν έχουμε ούτε τα προς το ζην Τι να κάνω; Θα πάρω πορτοκάλια και από το δρόμο”, συμπληρώνει με δάκρυα στα μάτια.

Πηγή:patrastimes.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Έκλεισαν οι αγρότες την εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου -ΦΩΤΟ

Πλήγμα στην “πόλη του καφέ” – Λουκέτα στη Λάρισα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ