Η σύλληψη του συζυγοκτόνου της Κοζάνης – ΒΙΝΤΕΟ

Επί τέσσερις ημέρες προσπαθούσε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς και να τους πείσει ότι η 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών του, τον εγκατέλειψε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης όμως δεν άντεξε στην πίεση των αξιωματικών της ΕΛ ΑΣ και τους οδήγησε στο κτήμα του. Του φόρεσαν αμέσως χειροπέδες.

Συνελήφθη και ο πεθερός της 37χρονης στην Κοζάνη

Ο πατέρας του συζυγοκτόνου της Κοζάνης και πεθερός της 37χρονης Μανώλης Τσιουχάρας, συνελήφθη από τις αρχές.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του συζυγοκτόνου και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του.

Ο πεθερός της 37χρονης και πατέρας του συζυγοκτόνου, Μανώλης Τσιουχάρας, συνελήφθη από τις αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.

Τι υποστήριζε ο πεθερός πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια

Διαφορετική ήταν πάντως η εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης και πατέρα του δράστη, Μανώλη Τσιουχάρα, ο ρόλος του οποίου επίσης ερευνάται. Έλεγε οτι Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο πεθερός έλεγε ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε…».

Η υπόθεση της εξαφάνισης της Ανθής Λινάρδου εξιχνιάσθηκε με τον εντοπισμό της σορού της, στο κομμάτι του χωραφιού των 10 στρ του συζυκτόνου, που όργωσε με το τρακτέρ του, για να εξαφανίσει τα ίχνη της αποτρόπαιης δολοφονίας. 

Μόλις οι αστυνομικοί είδαν το άψυχο κορμί της γυναίκας, πήραν τον σύζυγό της Τάσο Τσιουχάρα στην άκρη του χωραφιού και του πέρασαν χειροπέδες, όπως φαίνεται στο βίντεο του kozanimedia.gr.

 

 Πηγή: kozanimedia

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ