Άφαντος ο 34χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες τις αστυνομίας για τον εντοπισμό του 34χρονο Αλβανού, οποίος εξαφανίστηκε με τον μικρότερο γιο του αφού προηγουμένως, σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και «χτενίζουν» τους νομούς Χαλκδικής, Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Μπλόκα έχουν στηθεί σε διάφορες περιοχές, όμως, ο συζυγοκτόνος παραμένει άφαντος. Οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ότι ο Αλβανός μπορεί να κρύβεται σε κοντινή περιοχή, να έχει διαφύγει σε κάποιον γειτονικό νόμο, ακόμη και να έχει καταφέρει να περάσει στην πατρίδα του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον LESI James του Frrok και της Pashe, υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert για το ανήλικο αγόρι, Φοίβο Λέσι, τονίζοντας στην σχετική ανακοίνωση ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του.

Ο επικίνδυνος δράστης κατέσφαξε την εν διαστάσει Ελληνίδα σύζυγο του το απόγευμα της Τετάρτης στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 4,5 και 6,5 ετών. Στη συνέχεια πήρε το μικρότερο του γιο και εξαφανίστηκε.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά της, 6,5 ετών, βρέθηκε τρομοκρατημένο σε μια γωνιά του σπιτιού, αφού βίωσε τη φρικτή δολοφονία της μητέρας του, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν στοιχεία αν το ίδιο και το μικρότερο αδελφάκι του είδαν με τα μάτια τους όσα έγιναν. Το παιδί βρίσκεται σε συγγενικά του πρόσωπα και του παρέχεται στήριξη από ειδικό ψυχολόγο.

Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 41χρονη γυναίκα είχε κατακρεουργηθεί, με έξι μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος, στον λαιμό και στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός της αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο 34χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του – ΦΩΤΟ

Mαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Οικογενειακή τραγωδία – Σκότωσε τη γυναίκα του και άρπαξε το παιδί τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ