Η φωτογράφιση της Πατούλη στο “χρυσό” σαλόνι και η ατάκα για τον Βαρουφάκη

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Πατούλης, η σύζυγός του Μαρίνα, φωτογραφίζεται στο “χρυσό” σαλόνι για το περιοδικό Down Τown.

Η Μαρίνα Πατούλη απαντώντας στα σχόλια που έγιναν στα social media για τη διακόσμηση του σπιτιού της απαντά πως εύχεται «να είναι χρυσάφι η ψυχή των ανθρώπων». 

«Εμείς ως οικογένεια πιστεύουμε στις αξίες και τους θεσμούς και με μια φωτογραφία εκφράσαμε τις ευχές μας μέσα από το Facebook», αναφέρει μεταξύ άλλων. «Πολλά σχόλια είχαν χιούμορ και γελάσαμε όλοι. Όταν είμαστε καλοπροαίρετοι και τα σχόλια δεν είναι κακόβουλα δεν υπάρχει πρόβλημα. Η αίσθηση του χιούμορ πρέπει να μας διακρίνει, έχω την τάση να αυτοσαρκάζομαι». 

Επίσης στην ερώτηση εάν ο σύζυγός της μοιάζει τελικά με τον Τζορτζ Κλούνει όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν απαντά: «Ήταν κάτι που το είπα για πλάκα. Γιατί με εκνεύρισε η δημοσιογράφος που μου είπε ότι ο Βαρουφάκης είναι ο πιο ωραίος άντρας. Και της είπα: “Σιγά μωρέ τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη».

Ερωτηθείσα εάν την αγγίζουν τα σχόλια περί Barbie, τονίζει: «Δεν μασάω καθόλου. Θα με ανησυχούσε αν σταματούσαν να λένε για εμένα. Εντάξει, το Barbie έχει καθιερωθεί. Αλλά το κλασσικό υποκοριστικό είναι το “Πατούλαινα”. Εδώ στις απονομές με προσφώνησαν έτσι…».

Tέλος δηλώνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να συμμετάσχει στο Dancing with the stars.  «Άνετα θα πήγαινα. Βέβαια, θα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη γι’ αυτόν (σ.σ. τον σύζυγό μου). Δεν του αρέσει το Lifestyle.»

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Πατούλης απαντά για το “χρυσό” σαλόνι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ