• Το ξέσπασμα του πατέρα της 4χρονης Μελίνας

  6:32 μμ, Δευτέρα 04 Ιάν 2016 6:32 μμ, Δευτέρα 04 Ιάν 2016

  O χαροκαμένος πατέρας της 4χρονης Μελίνας που "έσβησε" σε επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, λύνει τη σιωπή του και μιλάει για όλα όσα έγιναν την τραγική ημέρα.

  Ο κ. Μανώλης Παρασχάκης ξεκαθάρισε πως δε κατηγορεί κανένα γιατρό , αλλά ζητάει να μάθει τι συνέβη στο παιδί του. "Η κόρη μου έχει φύγει, δεν θα τη ξαναπιάσω στην αγκαλιά μου. Έχει διαταραχθεί η οικογενειακή μας γαλήνη. Είμαστε σε τραγική κατάσταση", ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στο κανάλι "Ε" και εξήγησε πως ο μόνος λόγος που βγαίνει στη τηλεόραση είναι για να μη συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο σε άλλο παιδί.

  "Σέβομαι το ιατρικό προσωπικό, από τον πιο μικρό οδοντίατρο ως τον πιο μεγάλο γιατρό και καταλαβαίνω πως παλεύουν με όλες αυτές τις ελλείψεις. Πήγα την Μέλινα στο νοσοκομείο χωρίς καμία επιφύλαξη" είπε και συνέχισε: "Πήγα το παιδί χωρίς καθυστέρηση. Ο γιατρός με ρώτησε πότε θέλω να εγχειριστεί - τώρα ή αργότερα. Επειδή αφορούσε στο παιδί, είπα να το κάνουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα".

  Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες ο πατέρας κατάφερε να "κλείσει" την επέμβαση για τα τέλη Οκτωβρίου. Προσπαθώντας να συζητήσει τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία δεν κατάφερε να επικοινωνήσει και τελικά συνάντησε το γιατρό στο διάδρομο και του είπε να γίνει στα τέλη Νοεμβρίου. Δεν τον πήραν τηλέφωνο από την κλινική ποτέ και αυτός συνέχισε να προσπαθεί να επικοινωνήσει με κάποιον.

  Τελικά, ο γιατρός του όρισε ημερομηνία την 28η Δεκεμβρίου -"δυστυχώς"- όπως είπε ο πατέρας.

  "Η μικρή έκανε αιματολογικό έλεγχο και δεύτερη φορά, γιατί είχε παρέλθει 1,5 μήνας και γιατρός πολύ σωστά είχε γράψει εξετάσεις για αλλεργίες , δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το παιδί , ήταν και ζωηρό. Την προηγούμενη μέρα εξετάστηκε από παιδίατρο, ο,τι μου είπαν το κάναμε με θρησκευτική ευλάβεια. Μπήκε στις 8 το πρωί στο χειρουργείο , δεν πήγα με το ρολόι ή το όπλο στο χέρι. Η ώρα πήγε 10.30 και εγώ ανησύχησα αλλά έλεγαν ότι κάτι έχει γίνει μην αγχώνεσαι. Περίμενα στωικά για την πρώτη ενημέρωση. Βγαίνει ο χειρουργός με ένα άλλο γιατρό και μου είπε ότι το παιδί χειρουργήθηκε και κράτησε 15 λεπτά και κατά τη διάρκεια της ανάνηψης παρουσίασε δύσπνοια - βροχοσπασμό. Ρώτησα κινδυνεύει η ζωή του παιδιού μου ,αυτή τη στιγμή και είπε όχι αυτή τη στιγμή δε κινδυνεύει, αλλα για την ασφάλεια του θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ παίδων ΠΑΓΝΗ".

  "Εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε στο χειρουργείο, προς τιμήν τους έτρεχαν οι γιατροί. Το παιδί έκανε ανακοπή 3 φορές και εγώ έμαθα από την τηλεόραση ότι ξύπνησε πριν λήξει το χειρουργείο.", σημείωσε ο κ. Παρασχάκης. "Φοβάμαι ότι δε θα μάθω την αλήθεια", κατέληξε μιλώντας στο "Ε" και περιμένει να πέσει "φως" στην υπόθεση εν αναμονή των ιστολογικών.

  Πηγή:cretalive.gr

  Διαβάστε επίσης:
  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα