Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους στο Μεσολόγγι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, από την περιοχή του Αιτωλικού, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες βγήκαν να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου έτους και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Ειδικότερα, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια της εξαφάνισης του 35χρονου και του 40χρονου.

Ειδικότερα, προσπαθούν να μάθουν πού ακριβώς πήγαν οι δύο άνδρες τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά και να βρουν άτομα που πιθανώς τους είδαν πριν εξαφανιστούν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί επιχειρούν να βρουν τους δρόμους από όπου μπορεί να πέρασαν οι δύο άνδρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επικεντρώσουν τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Άκαρπες οι έρευνες για τους αγνοούμενους στο Μεσολόγγι – ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο 10χρονος από ανάφλεξη σόμπας

Αίσιο τέλος για τους εκδρομείς που χάθηκαν στην Πάρνηθα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ