Ολονύκτια μάχη για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης στη Λαμία

Σε επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός του Δήμου Λαμιέων όλη τη νύχτα για την αντιμετώπιση του χιονιά.«Τα συνεργεία θα είναι στους δρόμους από τη 1:00 μέχρι τα ξημερώματα για να ρίξουν αλάτι, επειδή θα υπάρχει παγετός. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλο το προσωπικό του Δήμου, που έδωσαν τη μάχη με το χιονιά και κατάφεραν να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς, όχι μόνο μέσα στην πόλη, αλλά και στις απομακρυσμένες κοινότητες του δήμου μας, όπως είναι η Παύλιανη, η Οίτη, το Καλαμάκι, η Δίβρη, τα χωριά της Υπάτης….», δήλωσε o δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης.

Στους δρόμους της Λαμίας τα συνεργεία του δήμου έριξαν περισσότερους από 15 τόνους αλάτι, για να μπορέσουν να κρατήσουν ανοιχτές τις κεντρικές αρτηρίες και την πρόσβαση στο νοσοκομείο. Μάχη δόθηκε επίσης και στις κοινότητες, όπου τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα και οι δρόμοι κρατήθηκαν ανοιχτοί.

Η θερμαινόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος) παραμένει ανοιχτή και είναι στη διάθεση των δημοτών, που δεν έχουν θέρμανση αυτές τις δύσκολες ήμερες, που ο υδράργυρος τη νύχτα θα είναι κάτω από το μηδέν.

Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στη τηλεφωνική γραμμή του Γραφείου Κίνησης του Δήμου Λαμιέων, 22310 22202, για τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και χρήζουν άμεσης επέμβασης.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Διεκόπη η κυκλοφορία στην Πεντέλη λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ