Τι κερδίζετε τρώγοντας δύο μερίδες ψάρι την εβδομάδα

Πολλοί δεν καταναλώνουν συχνά ψάρια, είτε γιατί δεν τα θεωρούν εύγευστα, είτε επειδή είναι πιο δύσκολα στο μαγείρεμα, είτε επειδή μυρίζει μυρίζει το σπίτι.

Ωστόσο, τα οφέλη του είναι πολλά. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν τα ψάρια έχουν προστατευτική δράση για την καρδιά, αν η πρόσληψή τους είναι συστηματική.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Όταν ο άνδρας δεν αφήνει τη γυναίκα να εργάζεται

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ