Απελπισμένος πατέρας κάνει απεργία πείνας για την παραπληγική κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ

Σε απεργία πείνας μέσα στη φάτνη που έχει στήσει ο Δήμος Πατρέων, στην πλατεία Γεωργίου, προχώρησε ένας απελπισμένος πατέρας λόγω της αναλγησίας του κράτους για την παραπληγική του κόρη, Μαρία.

Η Μαρία έχει 100% αναπηρία, ενώ για κρατηθεί στη ζωή πρέπει να παίρνει κάθε μήνα 1300 χάπια. Σύμφωνα με το PatrasTimes.gr, ο πατέρας διαμαρτύρεται γιατί το Εθνικό Σύστημα Υγείας καθώς δεν διαθέτει όλα τα φάρμακα που απαιτούνται για την κόρη του.

«Δεν μπορεί να μου φέρει το κράτος τα φάρμακα, αφού ο ΕΟΠΥΥ μου απέρριψε την αίτηση, γιατί δεν αφήνουν τον φαρμακοποιό μου να τα εισάγει;» διερωτάται με δάκρυα στα μάτια ο άτυχος πατέρας και προσθέτει: «Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε φάρμακα και αναλώσιμα, που αν η Μαρία δεν τα πάρει θα πεθάνει από ασφυξία. Δεν μας τα δίνουν εγκαίρως. Αυτή τη στιγμή της δίνω φάρμακα που έχουν δώσει συγγενείς θανόντων από όλη τη χώρα».

«Με κοροϊδεύουν όλοι οι πολιτικοί. Και το Υπουργείο. Θα κάνω απεργία πείνας για τη Μαρία μου, δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση», τονίζει με τρεμάμενη φωνή πατέρας. 

 

Δείτε τα βίντεο

Πηγή βίντεο youtube PatrasTimes.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία των τρίτεκνων με… γεμιστά – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ