Τι πρέπει να προσέξουμε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Συμβουλές στους καταναλωτές για την αγορά τροφίμων εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. 

Γενικά για την προμήθεια κρέατος:

  • Το νωπό κρέας πρέπει πάντα να διατίθεται υπό ψύξη μεταξύ +2ºC και +5ºC, ενώ το κατεψυγμένο σε θερμοκρασία –18ºC ή χαμηλότερη. Το κρέας δεν πρέπει ποτέ να διατίθεται σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

Δείτε επίσης:

Πόσες θερμίδες έχουν τα γλυκά των Χριστουγέννων;

Πώς να μην πάρεις κιλά κατά τη διάρκεια των γιορτών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ