Λαμπερός γάμος στη Βουλιαγμένη

Γάμος χολιγουντιανών προδιαγραφών ήταν αυτός που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, μεταξύ του γόνου εφοπλιστικής οικογένειας Νικόλα Μαρτίνου και της κόρης πλοιοκτήτη Ελένης Προκοπίου κάτω από δρακόντεια μέτρα στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso” το νεαρό ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη με περίπου πάνω από 500 καλεσμένους.

Το γλέντι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τη διασκέδαση μεταξύ άλλων ανέλαβε ο παγκόσμιου φήμης dj Calvin Harris και ο Αντώνης Ρέμος.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση, η οποία συνοδευόταν από τον Ηλία Ψινάκη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο Κώστας Καίσαρης, η Έλλη Στάη, η Ελένη Κόκκαλη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κώστας Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πάρης Κασιδόκωστας χωρίς την αγαπημένη του Τάμτα, η οικογένεια Λυγινού, η οικογένεια Βερνίκου και πολλές ακόμη ισχυρές προσωπικότητες.

Πηγή: Espresso

 

Δείτε επίσης:

Οι αστυνομικοί για τον καστανά: Δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος – ΒΙΝΤΕΟ

Ξυλοδαρμός ελεγκτών στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ