Η νέα σελήνη του Δεκεμβρίου 2015 – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 11/12/2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα Ελλάδος 12:30μμ.,  πραγματοποιήθηκε η νέα σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη.

Για τις επόμενες 28 ημέρες, λοιπόν, θέματα του ζωδίου φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο (ταξίδια, παιδεία, θρησκευτικά κινήματα, φανατισμός, εξωτερική πολιτική, δικαιοσύνη, προφητείες, φιλόδοξα σχέδια, υπερβολή, αλλά και τυχοδιωκτισμός), την ίδια στιγμή όπου η αισιοδοξία ως ανθρώπινη ανάγκη ξεπροβάλλει έστω και δειλά στις ψυχές των ανθρώπων μέσα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ευνοημένοι έως και τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς μπορείτε να αποδειχθείτε οι Κριοί και οι Λέοντες κατά κύριο λόγο, εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 9/4 και γύρω στις 11/8, αντίστοιχα. Ζυγοί και Υδροχόοι γεννημένοι γύρω στις 12/10 και γύρω στις 8/2, αντίστοιχα, μπορείτε να υπολογίζετε σε εξελίξεις που σας βοηθούν / προστατεύουν με κάποιον τρόπο ή τουλάχιστον σε μια ευδιαθεσία σαν αποτέλεσμα της συνολικής εμπειρίας της εποχής.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχετε γενέθλια γύρω στις 10/6, γύρω στις 11/9, γύρω στις 11/12 και γύρω στις 9/3, αντίστοιχα, θεωρήστε πως οι εξελίξεις συνεπάγονται αλλαγές κι απαιτούν προσαρμογή. Μέσα σε αυτή τη δυναμική θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για εύνοια ή για προστασία σε κάτι δύστροπο για εσάς, ανάλογα με την ευρύτερη εικόνα του προσωπικού σας αστρολογικού χάρτη.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα «μιλά» για θετικές ψυχοσυναισθηματικές διαδικασίες (ρομαντισμός, ευδιαθεσία) ή και ικανοποιητικές εξελίξεις στα οικονομικά για αρκετούς Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς, αλλά και για κάποιους Ταύρους, εφόσον έχετε γεννηθεί στις 28-29/6, 30-31/10, 25-26/2.

Παράλληλα, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό δείχνει ξαφνικές αλλαγές, απροσδόκητες  / εκρηκτικές ανατροπές είτε και εντάσεις / φόρτιση / προβλήματα / καυγάδες / εκρηκτικές καταστάσεις πάσης φύσεως στους γεννημένους πολύ κοντά στις 6/4 (Κριούς), 8/7 (Καρκίνους), 9/10 (Ζυγούς), 6/1 (Αιγόκερους), 22/5 (Διδύμους), 24/8 (Παρθένους), 24/11 (Τοξότες), 20/2 (Ιχθύς). Ερμηνευτικά, στην αστρολογική θεωρία, η αντίθεση Άρη/ Ουρανού θα μπορούσε  να δείξει / να συμβολίζει μια τάση για ζητήματα που προκύπτουν στο μυϊκό σύστημα ή ακόμα σχετικά με κοψίματα / μικροτραυματισμούς ή και μια (μικρο)επέμβαση. Αυτονόητο είναι ότι συζητούμε γενικά και θεωρητικά και όχι επί προσωπικού ωροσκοπίου, άρα, ειδικά η τελευταία ερμηνευτική προσέγγιση δεν αποτελεί «πρόβλεψη» ούτε θα πρέπει να θορυβήσει κάποιον, καθώς στα θέματα φυσικής κατάστασης επαΐοντες είναι μόνον οι ιατροί!

Παρακολούθησε τώρα την εκπομπή με τις προβλέψεις για το Δεκέμβριο 2015 στην εκπομπή «Στον Ουρανό με τη Ντενίζ»

 

 

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com 

– Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού) 

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ