Συνελήφθη τσαντάκιας που τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένη

Συνελήφθη από την Αστυνομία στο Περιστέρι ένας 37χρονος ληστής, ο οπ��ίος στην προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα μίας ηλικιωμένης γυναίκας στη Νίκαια, η 89χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 25-9-2015 στη Νίκαια ο 37χρονος συλληφθείς επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και φορώντας κράνος, πλησίασε και αφαίρεσε με τη χρήση βίας από την 89χρονη μια τσάντα περιέχουσα χρηματικό ποσό που είχε νωρίτερα εκταμιεύσει από υποκατάστημα τράπεζας, με αποτέλεσμα την πτώση της στο έδαφος και τον τραυματισμό της. Η παθούσα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου  αργότερα κατέληξε.

Ο 37χρονος δράστης εντοπίσθηκε από τους άντρες της αστυνομίας πρωινές ώρες της 4-12-2015 στο Περιστέρι και συνελήφθη.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου, της παραβίασης περιορισμών διαμονής και της απείθειας.

Στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κράνος και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διάπραξης των εγκλημάτων.

Ύστερα από περαιτέρω έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο, από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε  σε Ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προσωρινή του κράτηση.

Διαβάστε επίσης:

Ποινικές διώξεις για τα «αντισταθμιστικά» των Apache

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ