Η αλήθεια για τον άνδρα που έγινε “viral” στη “βροχή” των μολότοφ – Τι λέει ο εργοδότης του

Η φωτογραφία του άντρα που καθόταν αμέριμνος σε ένα τραπεζάκι έξω από ένα μαγαζί στα Εξάρχεια την ημέρα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας έγινε viral. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε Ισπανίδα δημοσιογράφος που ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Χαλαρώνοντας ανάμεσα στις ταραχές». Κανείς όμως δεν γνωρίζει την ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία. Ποιος είναι ο άντρας αυτός, τι έκανε εκεί και αν έπινε μπύρα ή όχι όπως γράφτηκε.  

 

Το enikos.gr μίλησε με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου “Το Ρόδι” έξω από το οποίο καθόταν ο συγκεκριμένος άντρας, ο οποίος όπως μας αποκαλύπτει ονομάζεται Δημήτρης. 

Ο Σωτήρης Kαρύπης είναι κοσμηματοπώλης εδώ και 28 χρόνια, φτιάχνοντας μόνος του τα κοσμήματα. Όπως λέει στο enikos.gr, ο κ. Δημήτρης είναι άπορος και ο ίδιος τον βοηθάει δίνοντάς του φαγητό. Την ημέρα των επεισοδίων είχε συνεννοηθεί μαζί του να βρίσκεται στο μαγαζί για να έχει το νου του στην περίπτωση που συμβεί κάτι. Κάθισε λοιπόν στο τραπεζάκι που βρίσκεται έξω από το εργαστήριο κοσμημάτων και ήταν το άγρυπνο μάτι του ιδιοκτήτη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Σωτήρη, όχι μόνο δεν καθόταν αμέριμνος χαλαρώνοντας την ώρα των επεισοδίων, αλλά κάποια στιγμή μια ομάδα ατόμων σήκωσε το τραπεζάκι που καθόταν και το έκαψε ενώ εκείνος ήταν σε άθλια κατάσταση την επόμενη ημέρα λόγω των χημικών. Αμέσως τότε τον πήρε τηλέφωνο για να σπεύσει στο σημείο και του εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπόρεσε να να κάνει τίποτα.

Τέλος, ο κ. Σωτήρης διαψεύδει ότι ο κ. Δημήτρης έπινε… μπύρες, όπως γράφτηκε, διευκρινίζοντας πως δεν πίνει καθόλου αλκοόλ.

 

 

 

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο enikos.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ