Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, παρά την αποχή των δικηγόρων – ΦΩΤΟ

Διεξάγεται κανονικά, στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής παρά την αποχή των δικηγόρων που ξεκίνησε σήμερα.

Οι συνήγοροι και των δύο πλευρών -υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής- ζήτησαν και έλαβαν άδειες τόσο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, όσο και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, προκειμένου καθ΄όλο το διάστημα της πανελλαδικής δικηγορικής αποχής ( 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2015) να παρίστανται στο δικαστήριο.

Εξάλλου, αυτό τους είχε συστήσει και η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, επισημαίνοντας ότι η υπόθεση είναι ιδιαιτέρως σοβαρή, καθώς και το γεγονός ότι σε λίγο καιρό, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, λήγει το ανώτατο όριο κράτησης του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος θα αφεθεί ελεύθερος.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση της Παναγιώτας Καραγιαννίδου, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυς της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Η κυρία Καραγιαννίδου χαρακτήρισε ως τάγμα εφόδου την ομάδα που επιτέθηκε εκείνο το βράδυ στο Κερατσίνι σε βάρος του 34χρονου μουσικού και της παρέας του.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ένταση και διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ