Αυτός είναι ο 56χρονος που ασελγούσε στην 9χρονη – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 56χρονου ομογενή παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη την 25 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

1) ΣΕΡΑΣΙΔΗ Αρσένιο του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, γεν. 02-12-1959 στη Γεωργία

“Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 02-01-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκωντης Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για βιασμό 9χρονης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

 

Δείτε επίσης:

Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που κατηγορείται για βιασμό 9χρονης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον 56χρονο που ασελγούσε σε 9χρονη – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ