Σοκ από το θάνατο 20χρονου τραγουδιστή στην Καλλιθέα

Με τραγικό τρόπο και στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών άφησε την τελευταία του πνοή Έλληνας τραγουδιστής. O νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος από το κλιματιστικό, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και ανθρώπους της showbiz που τον γνώριζαν.

Ο θάνατος του Ρ.Θ. έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όσους γνώριζαν τον χαμογελαστό γαλανομάτη, ένα παιδί γεμάτο αγάπη για το τραγούδι και όνειρα για το μέλλον. Μάλιστα, εκτός από την ενασχόλησή του με την μουσική, σπούδαζε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του, στην περιοχή της Καλλιθέας, το βράδυ του Σαββάτου. Kατά τις ίδιες πηγές, το άψυχο κορμί του, κρεμασμένο από το κλιματιστικό, είδε, το επόμενο πρωί, μία γειτόνισσα, που ενημέρωσε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και εκείνος τις Αρχές. Η οικογένεια του παιδιού, πάντως, κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, η σελίδα του Ρ.Θ. στο Facebook γέμισε από συγκινητικά μηνύματα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τον χαμό του. Μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν το τέλος, ο 20χρονος είχε δημοσιεύσει στα social media ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και πόζαρε χαμογελαστός με μία φίλη του, με την οποία παρακολούθησαν το μιούζικαλ «Nine».

Στο μεταξύ, σπαραχτικό είναι το μήνυμα της μητέρας του στα social media, η οποία, αδυνατώντας να πιστέψει ότι ο γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του, δημοσίευσε το τηλέφωνό της και ζητά από όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες να την ενημερώσει!

«Μου σκοτώσανε τον άγγελό μου… Μου τον πήρανε για πάντα. Το μωρό  μου το βρήκανε κρεμασμένο. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, όποιος ξέρει κάτι, ποιός το έκανε, ποιός φταίει, ποιός του πήρε τη ζωή, ποιός μου πήρε τον άγγελό μου, ποιός σκότωσε τον άγγελό μου, ποιός μου πήρε το μωρό μου, οποιοδήποτε ξέρει κάτι, ας με πάρει τηλέφωνο, ας μου στείλει μήνυμα, κάτι… πρέπει να μάθω, σας παρακαλώ!», έγραψε και γνωστοποίησε τον αριθμό του κινητού της.

Συντετριμμένοι, συγγενείς και φίλοι, είπαν το στερνό «αντίο» στον νεαρό, το μεσημέρι της Τρίτης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες…

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης:

Ένας Έλληνας στα θύματα της επίθεσης στην Καλιφόρνια – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ