«Όχι» στις τραγανές πατάτες και στο πολύ φρυγανισμένο ψωμί

Οι τραγανές ψητές πατάτες και το πολύ φρυγανισμένο ψωμί περιέχουν υψηλά επίπεδα μίας επικίνδυνης χημικής ουσίας, προειδοποιεί η βρετανική Αρχή τροφίμων.

Σε αναλύσεις που πραγματοποίησε σε 50 νοικοκυριά ανακάλυψε ότι κανένας καταναλωτής δεν ήξερε πως παραψήνοντας τις πατάτες στον φούρνο ή στο τηγάνι και το ψωμί στην τοστιέρα ή την φρυγανιέρα, υπήρχε κίνδυνος για την υγεία του.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ