-
«Όχι» στις τραγανές πατάτες και στο πολύ φρυγανισμένο ψωμί
5:10 πμ, Δευτέρα 30 Νοε 2015 5:10 πμ, Δευτέρα 30 Νοε 2015Κοινωνία
Οι τραγανές ψητές πατάτες και το πολύ φρυγανισμένο ψωμί περιέχουν υψηλά επίπεδα μίας επικίνδυνης χημικής ουσίας, προειδοποιεί η βρετανική Αρχή τροφίμων.
Σε αναλύσεις που πραγματοποίησε σε 50 νοικοκυριά ανακάλυψε ότι κανένας καταναλωτής δεν ήξερε πως παραψήνοντας τις πατάτες στον φούρνο ή στο τηγάνι και το ψωμί στην τοστιέρα ή την φρυγανιέρα, υπήρχε κίνδυνος για την υγεία του.
Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr
σχολίασε κι εσύσχετικά άρθρα