Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον 56χρονο που ασελγούσε σε 9χρονη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση ενός 56χρονου εργαζομένου στην ΕΡΤ3, που κατηγορείται ότι βίαζε 9χρονη επί δύο χρόνια “πάγωσαν” τη Θεσσαλονίκη.

Το “τέρας” καταχώριζε στον υπολογιστή του φωτογραφίες και βίντεο από τις επαφές του με το άτυχο κορίτσι που είναι κόρη ενός φιλό του.

Όπως αναφέρει η “Espresso” τον 56χρονο χωρισμένο πατέρα δύο ενήλικων παιδιών ξεσκέπασε ένας φίλος του, στον οποίο ο κατηγορούμενος έδειξε ένα βίνταο στο οποίο ασελγούσε εις βάρος της 9χρονης.

Μόλις εκείνος παρακολούθησε το υλικό της φρίκης, κατέφυγε στην αστυνομία και περιέγραψε σοκαρισμένος όσα αντίκρισε. Τη σοβαρή υπόθεση ανέλαναμ οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Συγκεκριμένα, διώκεται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 13 ετών, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδική πορνογραφίας και για παραβίαση του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” ο 56χρονος μεθούσε τον πατέρα της 9χρονης ώστε να μπορεί μετά ανενόχλητος να ασελγεί εις βάρος της. 

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού για ασέλγεια σε 9χρονη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ