Μαχαίρωσαν 75χρονο μέσα στο σπίτι του στη Λαμία

Νεκρός βρέθηκε το πρωί,  ένας 75χρονος μέσα στο σπίτι του στον Καραβόμυλο της Στυλίδας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα έφερε τουλάχιστον τρία τραύματα με μαχαίρι στον θώρακα και στην κοιλιά. Ο 75χρονος έμενε μόνος του στο χωριό, είχε επαφές με περιορισμένο κύκλο ανθρώπων και το τελευταίο διάστημα είχε απομακρύνει και την βουλγαρικής καταγωγής βοηθό που για χρόνια τον βοηθούσε στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τη ληστεία, καθώς ορισμένοι άνθρωποι στην ευρύτερη περιοχή γνώριζαν πως ο 75χρονος είχε κάποιες οικονομίες και λόγω των capital controls πιθανόν να τις είχε μεταφέρει στο σπίτι του. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι το σπίτι δεν έχει σημάδια παραβίασης σε κάποιο σημείο, γεγονός που δείχνει πως οι άνθρωποι που τον προσέγγισαν είχαν την εμπιστοσύνη του και πιθανά να τους άνοιξε και ο ίδιος την πόρτα.

Ο 75χρονος συνήθιζε να πίνει καφέ με έναν γείτονά του και φίλο του κάθε πρωί. Σήμερα το πρωί ο γείτονας του  βρήκε την πόρτα μισάνοιχτη και όταν τον φώναξε δεν πήρε απάντηση. Έτσι, μπήκε στο σπίτι και βρήκε τον άτυχο άνδρα μέσα στα αίματα, ακριβώς πίσω από την πόρτα.

Οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται σε περιορισμένο κύκλο προσώπων για να εντοπιστεί ο δράστης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Αναζητούν DNA του Αμπααούντ σε ευρήματα από Παγκράτι και Σεπόλια

Μειώνονται οι πρόσφυγες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ