Εισαγγελική έρευνα για τον ακρωτηριασμό κουταβιού στο Λουτράκι

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη παρήγγειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, να σχηματιστεί δικογραφία και να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ο οποίος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δύο μηνών και στη συνέχεια το εγκατέλειψε ζωντανό, δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής του Λουτρακίου Κορινθίας.

Το άτυχο ζώο, το οποίο αιμορραγούσε για ώρες το βρήκε τυχαία μια περαστική κυρία, με πρωτοβουλία της οποίας μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. Η κτηνίατρος αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στο ζώο για να το απαλλάξει από τους πόνους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά το περιστατικό αυτό, ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής της φρικτής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης.

Hashtag στο twitter για την “ηρωική σκυλίτσα” Nτίζελ #jesuisunchien

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ