Στα ίχνη των δραστών της επίθεσης κατά του Κουμουτσάκου

Στα ίχνη των δραστών της επίθεσης κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου βρίσκεται η Αστυνομία.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε ως αυτουργούς μέλη της ΧΑ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, ενώ η Κρατική Ασφάλεια που έχει στα χέρια της όλο το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό από την επίθεση, εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν οι δράστες της επίθεσης, να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Για ακροδεξιούς τραμπούκους, «που καπηλεύτηκαν ειρηνική εκδήλωση για εθνικά θέματα, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δήλωσή του για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα και αναφέρει ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Ειδικότερα, ο κ. Τόσκας εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό τονίζοντας με νόημα ότι «οι ακροδεξιοί τραμπούκοι οι οποίοι κρύφτηκαν, καπηλεύτηκαν ειρηνική εκδήλωση για εθνικά θέματα και με δειλό τρόπο προσέβαλαν και χτύπησαν βουλευτή, έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε ότι «η Αστυνομία έκανε ό,τι ήταν δυνατό για την προστασία του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου. Δεν θα επιτρέψουμε παρόμοια περιστατικά που προσβάλλουν τη Δημοκρατία και τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αμέσως μετά την επίθεση σε βάρος του δήλωσε μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η ΧΑ, καθώς οι δράστες βγήκαν μέσα από το μπλοκ της.

Στο μικροσκόπιο ομάδα οπαδών της ΧΑ

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα βίντεο που αποτυπώνουν την στιγμή της επίθεσης, οι δράστες βγήκαν από μπλοκ της ΧΑ που συμμετείχε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα.

Ενας άνδρας με μαύρο μπουφάν και μαύρο καπέλο φαίνεται ευδιάκριτα να γρονθοκοπεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Κρατική Ασφάλεια γνωρίζει πάρα πολύ καλά και έχει βάλει στο μικροσκόπιο ομάδα της ΧΑ η οποία με πέντε λεωφορεία έφτασαν από τη Δυτική Αττική στην πλατεία Συντάγματος.

Μεταξύ αυτών των ατόμων φέρεται να είναι και το άτομο που διακρίνεται καθαρά να χτυπά τον βουλευτή της ΝΔ, ενώ ερευνάται η εμπλοκή και ενός ατόμου που φέρει το προσωνύμιο «γυμναστής».

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι αντιδράσεις για την επίθεση κατά του Κουμουτσάκου

Ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας στο enikos.gr για την επίθεση στον Κουμουτσάκο – ΒΙΝΤΕΟ 

Χαμός στη Βουλή μετά την ομιλία του Φίλη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ