Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια βάρος μαθητριών στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του συνελήφθη ένας  51χρονος δάσκαλος, στη Θεσσαλονίκη και οδηγείται στον  ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας, ενώ ακολούθησαν παρόμοιες καταγγελίες της διεύθυνσης του σχολείου όπου δίδασκε και εκπροσώπους της αρμόδιας διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο συλληφθείς από το 2011 προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον συνολικά δέκα μαθητριών, ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα. Κατά τις ίδιες καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε «χαρτζιλίκι» στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται πως χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε αυτές να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους και να μην αποκαλύψουν τίποτα στους οικείους τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51 ετών άνδρας απομακρύνθηκε το τελευταίο διάστημα από το δημοτικό σχολείο, όπου υπηρετούσε, ύστερα από τις καταγγελίες που έφτασαν στη διεύθυνση του σχολείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία δίχως τέλος στο Αιγαίο – Ακόμα 5 νεκροί σε ναυάγιο

Ελεύθερος ο δράστης του εγκλήματος στη Φιλοθέη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ