-
Νέα τραγωδία στο Αιγαίο - 11 νεκροί, ανάμεσά τους 4 βρέφη
10:56 πμ, Κυριακή 01 Νοε 2015 10:56 πμ, Κυριακή 01 Νοε 2015Κοινωνία
Τραγικές είναι οι εξελίξεις στο ναυάγιο που σημειώθηκε νωρίτερα στο Γαλάζιο της Σάμου. Από το ναυάγιο ανασύρθηκαν νεκροί, εκτός από τη νεαρή γυναίκα, 10 ακόμα μετανάστες. Ανάμεσά τους 2 παιδιά και 4 βρέφη.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι μετανάστες επέβαιναν σε εξάμετρη πλαστική λέμβο με καμπίνα η οποία πήρε νερά και βυθίστηκε 20 μέτρα από την ακτή της Σάμου σε βάθος 3 μέτρων.
Αρχικά οι άνδρες του Λιμενικού και οι εθελοντές που βρίσκονταν στην περιοχή, ανέσυραν νεκρή μία γυναίκα, αλλά στη συνέχεια δύτες ανέσυραν νεκρούς από την καμπίνα της βυθισμένης πλαστικής λέμβου 4 γυναίκες, 2 παιδιά και 4 βρέφη.
Το σύνολο των σορών που ανασύρθηκαν είναι 11, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για 1 ή δύο αγνοούμενους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των 15 διασωθέντων μεταναστών.
Διαβάστε επίσης:
σχολίασε κι εσύσχετικά άρθρα