Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων στα Χανιά – ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων πραγματοποίησαν σήμερα μέλη του κτηνοτροφικού συλλόγου της πόλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή των νέων μέτρων, που, όπως υποστηρίζουν, συρρικνώνουν τα εισοδήματά τους, ενώ, παράλληλα, ζήτησαν τη λήψη άμεσων μέτρων για τη στήριξη της κτηνοτροφίας.

Οι κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν με τα οχήματά τους στην είσοδο της πόλης των Χανίων, στον κόμβο Μουρνιών, από όπου, με μηχανοκίνητη πορεία μέσω του κέντρου της πόλης, έφτασαν στην αντιπεριφέρεια. Αντιπροσωπεία τους επισκέφθηκε τον αντιπεριφρειάρχη, Απόστολο Βουλγαράκη, στον οποίο επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου.

AGROTES1

«Είμαστε εδώ για να στείλουμε μήνυμα διαμαρτυρίας, δηλώνοντας την αντίθεσή μας στην ακολουθούμενη πολιτική. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, χρειάζεται άμεσα να οργανώσουμε την αγωνιστική μας αντίδραση στη νέα, σφοδρή επίθεση που εξαπολύσουν εναντίον της μικρομεσαίας αγροτιάς η ΕΕ και η κυβέρνηση, μέσω του τρίτου μνημονίου και της νέας ΚΑΠ», δήλωσε ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Χανίων, Μανούσος Σταυριανουδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Σταυριανουδάκης επεσήμανε ότι «οι κτηνοτρόφοι των Χανίων συμπαρίστανται στον αγώνα των αγροτών της Κρήτης που οργανώνουν σήμερα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο».

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των κτηνοτρόφων εξέφρασαν και μέλη του συλλόγου τριτέκνων-πολυτέκνων Χανίων, που νωρίτερα είχαν βρεθεί στην αντιπεριφέρεια, ζητώντας την άμεση καταβολή των επιδομάτων που λαμβάνουν.

Πηγή ΦΩΤΟ: flashnews.gr, cretapost.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

Έληξε η κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους – ΒΙΝΤΕΟ

Με ΦΕΚ οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ γίνονται γραμματείς σε δικαστήρια

Ανοιχτά μέχρι το Σάββατο τα φαρμακεία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ