Σοκ – Ζούσε για 20 ημέρες μαζί με τον νεκρό αδελφό του – ΒΙΝΤΕΟ

Αναστατωμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Παλαιόκηπου στη Λέσβο, την ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος ζούσε επί 20 μέρες στο σπίτι του, μαζί με τον νεκρό αδελφό του.

Τα δύο ηλικιωμένα αδέλφια, ζούσαν μόνα τους εδώ και χρόνια, αφού δεν είχαν παντρευτεί ποτέ και δεν είχαν κάνει οικογένειες.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης, έφτασαν στο σπίτι των δύο αδελφών, χτύπησαν την πόρτα τους. Ο ηλικιωμένος μετά από λίγη ώρα τους απάντησε, χωρίς όμως να τους ανοίξει και την πόρτα. Τον ρώτησαν αν είναι καλά κι εκείνος τους απάντησε καταφατικά. Στη συνέχεια των ρώτησαν και για τον αδελφό του και τους απάντησε ότι είναι στο κρεβάτι και δεν κινείται.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως τι είχε συμβεί. Του ζήτησαν να τους ανοίξει την πόρτα, αλλά εκείνος αρνιόταν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελική Αρχή, η οποία έδωσε αμέσως εντολή, με την παρουσία δικαστικού εκπροσώπου και του ιατροδικαστή, να παραβιαστεί εάν χρειαστεί η πόρτα της οικίας και να επιληφθούν του συμβάντος.

Στις 21.30, στήθηκε η επιχείρηση έξω από το σπίτι των δύο αδελφών. Κάλεσαν τον ηλικιωμένο να τους ανοίξει και με διάφορα τεχνάσματα κατάφεραν να τον πείσουν και να εισέλθουν μέσα στο σπίτι.

Η θέα που αντίκρισαν ήταν φρικιαστική. Ο αδελφός του, συνταξιούχος εφοριακός, κείτονταν νεκρός σε πλήρη αποσύνθεση.

Οι αστυνομικοί με δυσκολία κατάφεραν να επιβιβάσουν τον ηλικιωμένο αδελφό του νεκρού στο περιπολικό, προκειμένου να τον μεταφέρουν, στην ψυχιατρική μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Η σορός του άτυχου συνταξιούχου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Μυτιλήνης, προκειμένου να γίνει νεκροψία νεκροτομή και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lesvosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελληνική παρέλαση του ΌΧΙ στο Τορόντο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά για την παρέλαση

Σε 305.000 ανέρχονται οι πρόσφυγες που δέχθηκε η Λέσβος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ