Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με… κουβέρτες

«Χρυσάφι» πλήρωσε μία κουβέρτα από πλανόδιους πωλητές μία ηλικιωμένη σε χωριό του δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη. Χωρίς να το καταλάβει, η γιαγιά «χάρισε» ουσιαστικά 1500 ευρώ στους δύο νεαρούς εμπόρους, οι οποίοι, όπως αποδείχτηκε, ήταν  …μακρυχέρηδες.

Περνώντας από το χωριό και διαλαλώντας τις κουβέρτες που πουλούσαν, είδαν την ηλικιωμένη και προσπαθούσαν να την πείσουν να τους βάλει στο σπίτι της. Και ενώ ο ένας την είχε από κοντά και διαφήμιζε πόσο ωραίες, μαλακές και φθηνές είναι οι κουβέρτες, ο συνεργός του «αλώνιζε» στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. Όταν μόνο έφυγαν, η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι την είχαν κλέψει, αρπάζοντας 1500 ευρώ.

Δύο ημέρες αργότερα αστυνομικοί της Χερσονήσου εντόπισαν ένα ασημί επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί πλανόδιοι που πουλούσαν κουβέρτες. Οι συνειρμοί με την περίπτωση της κλοπής ήταν αναπόφευκτοι. Τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κλήθηκε και η ηλικιωμένη για αναγνώριση. Η παθούσα αναγνώρισε τόσο το αυτοκίνητο όσο και τους δύο άνδρες που μπήκαν στο σπίτι της.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Πα–Τέρας βίαζε την 16χρονη κόρη του

Φρίκη- Έδεσαν σκύλο για να πνιγεί – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ