Πώς φτιάχνονται τα light τρόφιμα;

Ξεκίνησαν δειλά την εμφάνισή τους πριν από τρεις δεκαετίες περίπου, περισσότερο ως μόδα παρά ως ανάγκη, αλλά η εξάπλωσή τους την τελευταία δεκαετία είναι ραγδαία!

Ο λόγος για τα light τρόφιμα, που πολλοί προτιμούν συστηματικά στη διατροφή τους και άλλοι τα αποφεύγουν κυρίως γιατί δεν θέλουν να «κάνουν έκπτωση» στη γεύση. 

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Η υγιεινή διατροφή σύμμαχος στην πρόληψη εμφάνισης του καρκίνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ