Η γυμνάστρια που μεταμόρφωσε τον Γιώργο Παπανδρέου

Σε αφοσιωμένο οπαδό του αθλητισμού έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται ότι διανύει περίοδο ανανέωσης σε πολλούς τομείς της ζωής του, κόβοντας δεσμούς με το παρελθόν αλλά και υιοθετώντας νέες… αθλητικές συνήθειες, με τη βοήθεια της καλλίγραμμης δασκάλας του στην Κηφισιά!

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρήκε στις pilates το νέο του καταφύγιο! Το ποδήλατο, το τρέξιμο και τα γυμναστήρια αποτελούσαν μέχρι πρόσφατα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, αλλά τους τελευταίους μήνες ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε την ενασχόληση που θα του προσέφερε, εκτός από καλή φυσική κατάσταση, και την πολυπόθητη ψυχική ανάταση! Και τα δύο φαίνεται ότι τα συνδυάζει χάρη στην personal trainer Αρτέμιδα Παπακωνσταντοπούλου. Τα μαθήματα που σχεδίασε για εκείνον, έχοντας αφουγκραστεί με προσοχή τις ανάγκες του, φέρεται ότι ενδυνάμωσαν σωματικά και ψυχικά. «Εμπνέομαι από τους μαθητές μου. Κάθε μέρα, καθένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται σε μένα το σώμα του ή και την εκπαίδευσή του με οδηγεί σε νέους δρόμους δημιουργικής εκγύμνασης με τη μέθοδο pilates» αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εντυπωσιακή Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου και προσθέτει: «Το ίδιο επιδιώκω καθημερινά κι εγώ γι αυτούς. Να αποτελώ τη δική τους πηγή έμπνευσης, για να πετυχαίνουν το επιθυμητό, ακόμη και θεωρητικά ακατόρθωτο». Στην περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, η επιδίωξή της φέρεται ότι επιτεύχθη, αφού στο πλευρό της δείχνει πιο… fit από ποτέ.

Αν και ο 63χρονος πολιτικός έχει αφοσιωθεί στις pilates, δεν απαρνιέται το αγαπημένο του κανό, που λειτουργεί και ως αγχολυτικό. Ακόμη και ανήμερα των εκλογών, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, απόλαυσε επί δύο ώρες το αγαπημένο του κανό σε παραλία του Μαραθώνα, με γυναικεία συντροφιά!

Πάντως, οι νέες αθλητικές συνήθειες που έχουν μπει στην καθημερινότητα του Γιώργου Παπανδρέου, σε συνδυασμό με τα συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό, όπου συμμετέχει σε συνέδρια ή δίνει διαλέξεις, απορροφούν όλο τον ελεύθερο χρόνο του. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του, Άντα, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Κηφισιάς και Κρήτης, όπου εργάζεται ως ερευνήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης η κόρη τους, Μαργαρίτα. Ύστερα από 26 χρόνια κοινής πορείας, το άλλοτε αχώριστο ζευγάρι δεν φαίνεται ότι μοιράζεται κοινά ενδιαφέρονται, ενώ οι διαφορετικές επιλογές τους ενισχύουν τις πληροφορίες για αξεπέραστα προβλήματα στον γάμο τους.

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Πανοραμίξ στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και οι ευχές της Ντόρας – ΦΩΤΟ

Ο Αλέφαντος στηρίζει Άδωνι Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις πίνει φραπέ στη Δράμα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ