Μεγάλη συζήτηση για τον ιερέα με τα… πανάκριβα αξεσουάρ στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει στα social media με τη φωτογραφία η οποία τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται ολοένα και περισσότερο από τους χρήστες.

Η εικόνα, η οποία δεν γνωρίζουμε αν είναι πραγματική η προϊόν επεξεργασίας, εμφανίζει έναν ιερέα, ο οποίος έκανε τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ της Μυκόνου.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα ακριβά αξεσουάρ που φαίνεται να φορά. Γυαλιά Gucci και μπλε ζώνη Hermès, είναι αυτά που μπορεί κανείς να διακρίνει στην φωτογραφία.

Το σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία αναφέρει: “Only in a Mykonos supermarket can you have a live DJ, fashion shows on large video screens with disco lights & see a genuine Greek Orthodox Priest wearing Gucci sunglasses with a blue Hermes belt accompanied by a lady with a LouisVuitton bag in the meat & cheese section”.

«Μόνο σε σουπερμάρκετ της Μυκόνου μπορείς να έχεις ζωντανό DJ, επιδείξεις μόδας σε μεγάλες οθόνες, φώτα ντίσκο και να δεις έναν Έλληνα ιερέα να φορά γυαλιά Gucci και μπλε ζώνη Hermes, την ώρα που συνοδεύεται από μία γυναίκα με τσάντα Louis Vuitton στα ράφια με κρέατα και τυριά», είναι το σχόλιο στα Ελληνικά.

,

πηγή φωτο: twitter

Διαβάστε επίσης:

SOS από τα ιδιωτικά σχολεία: Κρατούν σε ομηρία χιλιάδες οικογένειες

Αυτή είναι η γυναίκα που διέκοψε την ομιλία Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ