Απειλούν εδώ και 9 μήνες τη Νικολούλη: “Δεν θα φτάσεις στη δίκη”

Εδώ και 9 μήνες έχουν ξεκινήσει οι απειλές κατά της Αγγελικής Νικολούλη, με στόχο να εμποδίσουν την παρουσία της στη δίκη για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, που έχει οριστεί για τον Ιανουάριο. «Δεν θα φτάσεις ποτέ στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο…» φέρεται ότι είναι το μήνυμα που της στέλνει το περιβάλλον των κατηγορουμένων!

Η ασφάλεια του τηλεοπτικού σταθμού Alpha είχε ενημερώσει την Αστυνομία για ύποπτες κινήσεις πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου, ωστόσο οι χειρισμοί της ΕΛ.ΑΣ. εγείρουν ερωτήματα. Το προσωπικό ασφαλείας του σταθμού είχε καταγράψει περιστατικά με ύποπτα αυτοκίνητα και αγνώστους που επέμεναν να συναντήσουν τη μαχητική δημοσιογράφο, με το πρόσχημα ότι θα της δώσουν σημαντικά στοιχεία για τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου. Όμως, φάνηκαν ύποπτοι και δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.

Η διοίκηση του καναλιού είχε θορυβηθεί και, κατά τις ίδιες πηγές, ο τότε υπεύθυνος ασφαλείας ενημέρωσε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., στον οποίο κατέθεσε λίστα με τα περιστατικά. Φαίνεται, όμως, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν τα έκριναν σοβαρά. «Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ας κοιτάξει η Αγγελική Νικολούλη να ασχολείται μόνο με εξαφανίσεις και να μην τα βάζει με κακοποιούς» φέρεται ότι σχολίασαν ανώτατοι αξιωματικοί!

Τα χειρότερα

Οι απειλές ακόμη και μέσα από τις φυλακές γίνονται όλο και πιο συχνές, και πλέον οι Αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα, καθώς ο καταδικασθείς εγκέφαλος της απαγωγής και δολοφονίας, Πέτρος Μιχαλεάκος, φέρεται ότι διαδίδει πως «εγώ και η γυναίκα μου θα αθωωθούμε, αν δεν εμφανιστεί η Νικολούλη για να καταθέσει». Έτσι, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για τις απειλές που δέχεται η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» και έχουν ζητήσει να εγκρίνει μέτρα για την προστασία της, καθώς είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας στη δευτεροβάθμια δίκη.

Την ίδια ώρα, οι δυο γιοι του Πέτρου Μιχαλεάκου (είναι εν ενεργεία αστυνομικοί) φέρεται ότι έχουν καταθέσει αγωγή σε βάρος της δημοσιογράφου, ζητώντας αποζημίωση ύψους 600.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, επειδή στην εκπομπή αφέθηκε να εννοηθεί ότι γνώριζαν πως ο πατέρας τους κατείχε παράνομο οπλισμό. Η τραγική ειρωνεία ότι το ίδιο ποσό ζητούσε ο πατέρας τους ως λύτρα από τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου για την απελευθέρωσή του!

Πηγή: Espresso  

 

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι απειλούν τη ζωή της Νικολούλη;

Καταπέλτης η εισαγγελέας στη δίκη του Μάριου

ΒΙΝΤΕΟ-Η Αγγελική Νικολούλη σχολιάζει την απόφαση στη δίκη για τον Μάριο

Ισόβια στον “εγκέφαλο” για την ανθρωποκτονία του Μάριου

Προκλητικός ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ