Μυστηριώδης θάνατος τουρίστα στην Κρήτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, προκειμένου να ανασυρθεί η σορός ενός 75χρονου τουρίστα που εντοπίστηκε νεκρός σε γκρεμό στο Μακρύ Γιαλό Λασιθίου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το σώμα του 75χρονου τουρίστα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του.

Ο Γάλλος τουρίστας είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου με σκοπό να παραμείνει στο νησί για μία βδομάδα περίπου.

Ο τουρίστας διέμενε σε ξενοδοχείο του νομού Λασιθίου. Στις 3 Οκτωβρίου νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και έφυγε από το ξενοδοχείο με άγνωστο προορισμό.

Ωστόσο, από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ανησύχησε όταν έφτασε η ημέρα αναχώρησης του 75χρονου, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, καθώς ο Γάλλος τουρίστας δεν είχε εμφανιστεί καθόλου στο ξενοδοχείο, ούτε τον είχε δει κάποιος.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ειδοποίησε αμέσως τις αρχές οι οποίες άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Το Σάββατο, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν το ενοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 75χρονος στον Μακρύ Γιαλό της Σητείας.

Σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του 75χρονου, σε προχωρημένη σήψη, σε έναν γκρεμό. Ακολούθησε η πρώτη αυτοψία του χώρου με τη Σήμανση να συλλέγει τα στοιχεία που βρίσκονταν στην περιοχή ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να ανασύρει το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Διαβάστε επίσης:

Σφοδροί άνεμοι πλήττουν την Κρήτη

Κεραυνός “χτύπησε” δέντρο στον Χολαργό – ΦΩΤΟ  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ