• Αγωγή διαζυγίου... βγαλμένη από "ροζ" ταινία

  9:58 πμ, Παρασκευή 09 Οκτ 2015 9:58 πμ, Παρασκευή 09 Οκτ 2015

  Σενάριο αισθησιακής ταινίας θα μπορούσε να είναι το περιεχόμενο της αγωγής διαζυγίου που κατέθεσε ένας άντρας ο οποίος ανακάλυψε ότι η σύζυγός του και μητέρα του 6χρονου γιου τους ήταν μια αχόρταγη «μηχανή» του σεξ και τον απατούσε συστηματικά με εραστές που «ψάρευε» σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Το καυτό μυστικό της γυναίκας, αποκαλύφθηκε, όταν έκλεισε ραντεβού για one night stand και στον ίδιο!

  Περιγράφοντας το χρονικό ενός ευτυχισμένου (όπως νόμιζε) γάμου, ο 42χρονος ηλεκτρολόγος από τον Μαραθώνα επισημαίνει ότι τίποτα στην αρχή της κοινής ζωής δεν προμήνυε την κρυφή, γεμάτη απιστία καθημερινότητα της συζύγου του. «στα πρώτα χρόνια του γάμου μας ήμασταν πολύ ερωτευμένοι».

  «Έπειτα από περίπου ένα έτος δημιουργούσε σοβαρές προστριβές, με αφορμή κυρίως την επιθυμία της για νυχτερινές εξόδους με την κολλητή της φίλη και κουμπάρα μας. Δεν υποψιάστηκα ποτέ τίποτα περισσότερο να συμβαίνει από τη γυναίκα μου, πέρα από απλές φιλικές εξόδους» αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας στις 28 Σεπτεμβρίου.

  Οι πρώτοι… ψύλλοι στα αυτιά του συζύγου μπήκαν όταν κατέρρευσε το «άλλοθι» που επικαλέστηκε η 40χρονη για να καλύψει τα νυχτοπερπατήματά της, όπως εξηγεί στην αγωγή: «Ένα βράδυ κι ενώ η σύζυγός μου, μου είχε πει ότι θα βγει για φαγητό με την κουμπάρα μας, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η κουμπάρα που μου ζητούσε να μιλήσει με τη σύζυγό μου!». Το ίδιο βράδυ, οι πειστικές εξηγήσεις της γυναίκας του τον καθησύχασαν προσωρινά, όμως άρχισαν και πάλι να τον ζώνουν τα φίδια, με αποτέλεσμα ο ηλεκτρολόγος να αναλάβει ρόλο… πράκτορα 007.

  Οι υποψίες για την άσωτη ζωή της 40χρονης επιβεβαιώθηκαν, όταν διαπίστωσε ότι εκείνη ψάχνει εραστές στο διαδίκτυο. «μπήκα στο ιστορικό αρχείο που κρατάει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και διαπίστωσα ότι η σύζυγός μου περνά πολλές ώρες της ημέρας στο facebook, σε σελίδες με περιεχόμενο για ανεύρεση ερωτικών συντρόφων. Αμέσως δημιούργησα λογαριασμό με σκοπό να δω αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί δεν το πίστευα. Σκοπός ήταν να την παγιδεύω» υποστηρίζει στην αγωγή του.

  «Έπεσα από τα σύννεφα όταν ο λογαριασμός “tapeino p...” μου έστειλε φωτογραφία, που ήταν η γυναίκα μου» αποκαλύπτει ο ίδιος, προσθέτοντας: «Ντρέπομαι να αναφέρω τους διαλόγους που έχω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά πλέον έχω πειστεί ότι έχω παντρευτεί όχι απλή γυναίκα, ιδιωτική υπάλληλο, αλλά μία …».

  Προκειμένου να την… ξεμπροστιάσει, της έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο. Η άπιστη σύζυγος εμφανίστηκε και μόλις συνειδητοποίησε ότι ο υποψήφιος εραστής ήταν ο άντρας της, άρχισε να του επιτίθεται φραστικά.

  Η γυναίκα φέρεται ότι απαίτησε από τον σύζυγό της καταβάλει διατροφή προκειμένου να του δώσει συναινετικό διαζύγιο. «Κατά την απόπειρα υπογραφής ιδιωτικού συμφωνητικού που απαιτείται για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου απροκάλυπτα μου διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα απαιτούμενο έγγραφο, αν δεν της καταβάλλω μηνιαία διατροφή 1.000 ευρώ!».

  Πηγή: Espresso

  Διαβάστε επίσης:

  Τεστ - Τι τύπος ανθρώπου είσαι;

  Διέρρευσε το "ροζ" βίντεο του Έλληνα ιερέα της Νέας Υόρκης

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα