Αυτός είναι ο συνεργός του Πετρακάκου – ΦΩΤΟ

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες του συνεργού του Γιώργου Πετρακάκου, που συνελήφθη στις 24 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής. Πρόκειται για τον Φώτη Ασημακόπουλο του Δημητρίου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1980 στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι  μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσε», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και προσθέτει:

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν το παραπάνω πρόσωπο, έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

 

           

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι οδηγίες για τις απαγωγές που σχεδίαζαν οι τρομοκράτες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ