Σπάνιες ποικιλίες κρασιών στην πόρτα σας με ένα κλικ

Η δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας botilia.gr, έρχεται για να αποκαλύψει τα μυστικά του ποιοτικού κρασιού και να προτείνει γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και ενδιαφέρουσες συνταγές στους οινόφιλους. Η καινοτομία της; Φέρνει σε απευθείας επαφή οινοπαραγωγούς με καταναλωτές, διαθέτοντας τα καλύτερα κρασιά μικρών ελλήνων παραγωγών σε τιμές οινοπαραγωγού . Μπορείτε να γίνετε μέλος στο botilia.gr χωρίς κανένα κόστος εγγραφής ή συνδρομής, με τους οίνους επιλογής σας να καταφθάνουν απευθείας στο κατώφλι του σπιτιού σας. Η πλατφόρμα βραβεύθηκε στον 5ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. Ο Διαγωνισμός αποτελεί μια δράση του προγράμματος NBG Business Seeds, που στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή καινοτόμων ιδεών ή έργων. Οι ομάδες εκπαιδεύονται και καθοδηγούνται για την εξέλιξη του σχεδίου τους, ενώ έχουν στη διάθεσή τους υποδομές, δικτύωση, αλλά και δυνατότητες ενδεχόμενης χρηματοδότησης.

Αυτή την εποχή είναι σε εξέλιξη ο 6ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας. Η προθεσμία υποβολής πρωτότυπων προτάσεων λήγει στις 15.00 της Τετάρτης, 7 Οκτωβρίου 2015 και αφορά τις θεματικές ενότητες Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Τεχνολογία, αλλά και Πολιτισμός και Τεχνολογία. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nbg.gr/ibank/innovation και στο www.nbg.gr/el/nbgseeds.

 

Ο ιδρυτής της πλατφόρμας, Αγγελος Δαμουλιάνος παροτρύνει όσους έχουν μια καινοτόμο ιδέα «προχωρήστε ξεπερνώντας του αρχικούς σας φόβους, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ