Οργή και συγκίνηση από τη μητέρα και την αδελφή του Παύλου Φύσσα – ΦΩΤΟ

Ξεχείλιζε η οργή και η συγκίνηση στην κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά.

Η Μάγδα Φύσσα υποβασταζόμενη στο τέλος δεν άντεξε. «Αυτό από εμένα για να με θυμάσαι», είπε στο δολοφόνο του γιού της Γιώργο Ρουπακιά πετώντας του το μπουκάλι με το νερό που κρατούσε στα χέρια της, ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της στη δική της Χρυσής Αυγής.

Κλαίγοντας ξεκίνησε τη κατάθεσή της η Ειρήνη Φυσσα, αδελφή του δολοφονημένου Παύλου, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο λίγο μετά δεν άντεξε.

Ζήτησε μια καρέκλα και λίγο νερό εμφανώς φορτισμένη. Η πρόεδρος τότε διέκοψε τη διαδικασία η οποία θα συνεχιστεί την Πέμπτη το πρωί.

“Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παΐδι μου. Έτσι απλά. Υπάρχει έξω μια εγκληματική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή, η οποία βρίσκεται στο κοινοβούλιο” είπε η Μάγδα Φύσσα.

Χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση και τα μέλη της απόγονους των δοσίλογων της κατοχής και των ταγμάτων ασφαλείας της εποχής εκείνης» και αναφέρθηκε σε πρόσφατη δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου στις 17 Σεπτεμβρίου στην οποία ανέφερε, όπως είπε η μάρτυρας «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 45’».

Με εντολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού έγινε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα κατέθεσε η Μάγδα Φύσσα. Συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα την κατάθεσή της έκανε λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά από την αστυνομία κατά τις πρώτες ώρες της σύλληψής του.

Όπως σημείωσε: “Ήταν γερό στέλεχος της Χρυσής Αυγής ο Γιώργος Ρουπακιάς”.

Η Μάγδα Φύσσα μίλησε για ιεραρχία που φθάνει ως τη γνώση της δολοφονίας από τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νικό Μιχαλολιάκο ενώ έκανε λόγο και για συντονισμένες απειλές από χρυσαυγίτες, αναφερόμενη ακόμα και σε ξυλοδαρμούς φίλων του δολοφονηθέντος.

 

Δείτε επίσης

Δακρυσμένη η αδελφή του Φύσσα – Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη

Ένταση στη δίκη της Χ.Α – Η Μάγδα Φύσσα δεν άντεξε στην εικόνα του Ρουπακιά

Συγκλόνισε η Μάγδα Φύσσα – Ήρθαν στο σπίτι μου και σκότωσαν το παιδί μου

Μάγδα Φύσσα: Με εντολή Λαγού έγινε η δολοφονία του Παύλου – ΦΩΤΟ

ΠΟΕΣΥ: Δεν ανήκει στη «δημοσιογραφική οικογένεια» ο Κορμικιάρης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ