Έσκαψε τούνελ για να δολοφονήσει τη γυναίκα του

Ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγος της, ήταν ο δράστης της ανθρωποκτονίας της 67χρονης γυναίκας που διαπράχθηκε στα Καμίνια στις 28 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας, που διαπράχθηκε στο πλυσταριό της οικίας της επήλθε, από βαριές κακώσεις που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Ωστόσο όπως αναφέρει η αστυνομία, ο 76χρονος είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, και για τον σκοπό αυτό είχε διανοίξει υπόγειο τούνελ από το σπίτι του, μήκος περίπου 10 μέτρων, το οποίο κατέληγε στο σπίτι του θύματος και μέσω του οποίου εισήλθε σε αυτό.

Ο δράστης, ο οποίος ζήλευε παθολογικά την 67χρονη γυναίκα, μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αφήνοντας σχετικό σημείωμα. Την 9-9-2015, ο 76χρονος  βρέθηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη ορεινή περιοχή στην ευρύτερη περιοχή Κύμης Ευβοίας. Στην παλάμη του αριστερού του χεριού βρέθηκε ένα μονόκαννο όπλο. Ο θάνατός του επήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς. 

Διαβάστε επίσης:

Κάθειρξη 18 ετών για τον 43χρονο που έπνιξε την ερωμένη του με καλώδιο φορτιστή

Ασελγούσε σε δύο ανήλικα αγόρια – ΦΩΤΟ

Κρατούσε μετανάστες “φυλακισμένους” σε διαμέρισμα στην πλατεία Βικτωρίας

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ