Τρομοκρατία: Στόχοι απαγωγών εφοπλιστές και επιχειρηματίες

Στο σημειωματάριο που εντοπίστηκε από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι – αποθήκη του Μαραθώνα υπάρχουν τα στοιχεία εφοπλιστών, γιων εφοπλιστών, μεγάλων επιχειρηματιών, και συγγενών μεγάλων επιχειρηματιών.

Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η λίστα των τρομοκρατών με τους στόχους των απαγωγών αριθμεί 25 ονόματα.

Μέσα σε αυτό το σημειωματάριο ήταν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια που κάνουν, την ασφάλειά τους, πόσα άτομα έχουν φρουρά, τι αυτοκίνητα οδηγούν και γενικότερα όλο το πρόγραμμά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, στο σημειωματάριο των τρομοκρατών φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη συγκεκριμένη ομάδα με απόπειρα απαγωγής γνωστού εφοπλιστή στα νότια προάστια τον Δεκέμβρη του 2013.

Οι αρχές εκτιμούν ότι την αποθήκη – κρησφύγετο στον Μαραθώνα την είχε ενοικιάσει με πλαστά στοιχεία ο Σπύρος Δραβίλας, ένας εκ των ληστών του Διστόμου, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Μάιο.

Στην έρευνα που πραγματοποιεί η αντιτρομοκρατική έχουν ήδη βρεθεί τρεις σάκοι με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά και συγκεκριμένα δύο πιστόλια, δύο καλάσνικοφ, δύο εκτοξευτήρες ρουκετών, ένα MP5, χειροβομβίδα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, για τα οποία η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι είναι “καθαρά”.

Διαβάστε επίσης:

Τρομοκρατία – Βρέθηκε σημειωματάριο με μελλοντικούς στόχους απαγωγών – ΤΩΡΑ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ