Τρομοκρατία – Αυτοκίνητα, καλάσνικοφ και εκτοξευτήρες ρουκετών στον Μαραθώνα

Έξι αυτοκίνητα, ένα φορτηγό, δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, καθώς και βαρύς οπλισμός βρέθηκαν από την έρευνα που διεξήγαγε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στην αποθήκη του Μαραθώνα.

Στην αποθήκη την οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε ενοικιάσει ο αυτόχειρας Σπύρος Δραβίλας και χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο συλληφθείς Γιώργος Πετρακάκος, εντοπίστηκαν:

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN , μοντέλο TIGUAN , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Αττικής την 29-06-2014,

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SMART , μοντέλο FORTWO CABRIO , χρώματος ασημί, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την 19-10-2014.

 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MINI , μοντέλο COOPER , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς την 19-06-2014.

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο AURIS , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισίας την 08-03-2014.

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο YARIS , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης την 01-12-2014.

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας JEEP , μοντέλο CHEROKEE , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 17-10-2007.

Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης την 03-12-2013.

Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας SUZUKI , μοντέλο GSX R 1000, χρώματος μπλε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου την 26-02-2014.

Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας DUCATTI , χρώματος ερυθρό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος την 26-01-2015.

Επίσης, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής  έφερε στο φως και τον βαρύ οπλισμό που υπήρχε στο χώρο. Δύο πιστόλια, δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov, δύο εκτοξευτήρες ρουκετών, ένα υποπολυβόλο MP -5, μία χειροβομβίδα και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο εμπορίου.

Από τη βαλλιστική εξέταση, που διενεργήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι τα παραπάνω όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Τρομοκρατία: Βαρύτατος οπλισμός βρέθηκε στο κρησφύγετο του Πετρακάκου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ