Μόνο στα Public το Smartphone HTC Desire 620G Dual Sim στη τιμή των 199€

Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές και απίθανες τιμές για να ξεκινήσεις με το… δεξί τη νέα σεζόν; Φέτος, πριν κάνεις ο, τιδήποτε, κάνε μια στάση στα Public! Γιατί εδώ θα βρεις τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σε προϊόντα τεχνολογίας που θα σου λύσουν τα χέρια! Tα Public σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις το μοναδικό smartphone HTC Desire 620G Dual Sim στη super τιμή των 199€.

Το smartphone HTC Desire 620G Dual Sim είναι το ιδανικό 3G smartphone για να βγάζεις γρήγορα  φωτογραφίες πιο ζωντανές από ποτέ!  Εξοπλισμένο με κάμερα 8 Megapixel με τεχνολογία αυτόματης εστίασης που αποδίδει καθαρές λήψεις κάθε φορά, διαθέτει επιπλέον κάμερα 5 Megapixel στο μπροστινό μέρος με ενσωματωμένη λειτουργία αντίστροφης μέτρησης για να μην χάνεις καμία πόζα από τις selfie σου! Με μεγάλη HD Super LCD οθόνη 5 ιντσών θα έχεις μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής των αγαπημένων σου στιγμών σε υψηλή ανάλυση.

Ο ενσωματωμένος οκταπύρηνος επεξεργαστής σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM θα κάνουν ακόμα και το πιο απαιτητικό task, παιχνιδάκι και θα σου προσφέρουν απίστευτες ταχύτητες, ενώ η δυνατότητα χρήσης 2 καρτών SIM θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινή σου επικοινωνία και θα σου δώσει τη δυνατότητα να επωφελείσαι από τις χρεώσεις διαφορετικών προγραμμάτων ή παρόχων. Επιπλέον τα 8GB ενσωματωμένης μνήμης θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές.

Το HTC Desire 620G Dual Sim είναι η ιδανική συσκευή για όσους αναζητούν μία προσιτή λύση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Μπορείς να το κάνεις δικό σου στην απίστευτη τιμή των 199€ ή σε 12 άτοκες δόσεις.  Διατίθεται σε 2 χρώματα: γκρι και λευκό/ μπλε.

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

Public, ακόμη περισσότερα για σένα!!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ