Τρομοκρατία: Βαρύτατος οπλισμός βρέθηκε στο κρησφύγετο του Πετρακάκου

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο φαίνεται πως ανακάλυψαν οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής στο νέο κρησφύγετο του Γιώργου Πετρακάκου στο Μαραθώνα, το δεύτερο μετά τον εντοπισμό του βαρύτατου οπλισμού στην αγροικία στο Μώλο Φθιώτιδας.

Έκτος από τα καλάσνικοφ, τα πιστόλια και τις εκατοντάδες σφαίρες πηγές ενημέρωσης του enikos.gr αναφέρουν πως στο σπίτι επί της λεωφόρου Μαραθώνας βρέθηκαν και ρουκετοβόλα.

Όλα τα όπλα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί είτε σε ληστείες της ομάδας Πετρακάκου είτε σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής δηλώνουν αισιόδοξοι όμως λένε χαρακτηριστικά στο enikos.gr «θα περιμένουμε τα αποτελέσματα καθώς όπως διαπιστώσατε και εσείς τα ευρήματα του Μώλου ήταν “καθαρά”,  γνωρίζουμε ότι ξεφορτώνονται τα όπλα μετά τις επιθέσεις τους αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Απαντήσεις σχετικά με το ποιοι επισκέφτηκαν το κρησφύγετο του Μαραθώνα θα δώσουν τα κλιμάκια των Εγκληματολογικών Ερευνών που θα ψάξουν πόντο-πόντο το χώρο για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Εκτός από το βαρύτατο οπλισμό που βρέθηκε στο σπίτι, 7 αυτοκίνητα και 2 δίκυκλα που βρέθηκαν παρκαρισμένα δίνουν ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στην έρευνα. Όλα τα οχήματα θα εξεταστούν, ενώ μαρτυρικές καταθέσεις θα βγουν από τα συρτάρια για να διαπιστωθεί εάν κάποιο από όλα τα αυτοκίνητα είτε τις μηχανές είχε απασχολήσει για παράνομες ενέργειες.

Διαβάστε επίσης.

Το κρησφύγετο του Πετρακάκου στον Μαραθώνα – ΦΩΤΟ

Μεγάλο ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής για το σπίτι στον Μαραθώνα

Εντοπίστηκαν Καλάσνικοφ και πιστόλια στον Μαραθώνα – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ