Τραγικός θάνατος για 30χρονο ψαροντουφεκά

Πνιγμένος σε βραχώδη περιοχή του Λεφόκαστρου στο Πήλιο και σε βάθος 15 μέτρων περίπου, εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, 30χρονος Βολιώτης ψαροντουφεκάς, που αγνοούνταν από το απόγε��μα της Τρίτης, που είχε πάει για ψαροντούφεκο.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν δύτες της Λέσχης Βατραχανθρώπων, που έκαναν έρευνες στο βυθό της θάλασσας και η σορός του μεταφέρεται δια θαλάσσης στην Γατζέα, όπου θα τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε να πάει επί τόπου, για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

ΟΙ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας δεν έφερε εμφανές τραύμα στο κεφάλι, ενώ δεν είναι παντρεμένος.

Ο 30χρονος είχε φύγει το πρωί της Τρίτης από το σπίτι του στο Βόλο για να πάει για ψαροντούφεκο ωστόσο μέχρι το βράδυ δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η οικογένειά του ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, που δεν έφεραν αποτέλεσμα, λόγω της βροχόπτωσης και του αέρα, διακόπηκαν για μερικές ώρες και ξεκίνησαν ξανά σήμερα το πρωί με μεγάλη κινητοποίηση και έρευνες από αέρος, θαλάσσης και ξηράς.

Έξω από τον οικισμό Λεφόκαστρου, βρέθηκε το αυτοκίνητο του ψαροτουφεκά, καθώς και προσωπικά του είδη στην ακτή, ενώ σε σημείο της θάλασσας, εντοπίστηκε σημαδούρα καθώς και ένα από τα ψαροτούφεκα που διέθετε.

Στις έρευνες, που ξεκίνησαν από νωρίς σήμερα το πρωί, συμμετείχαν τρία σκάφη του Λιμενικού, τρία ιδιωτικά σκάφη, τέσσερα οχήματα του Λιμεναρχείου Βόλου και του Λιμενικού Τμήματος Τρικκέρων, καθώς επίσης και εθελοντές της Λέσχης Βατραχανθρώπων, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ εδώ και λίγη ώρα στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού από το Στεφανοβίκειο.

Πηγή: magnesianews.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο ναυάγιο με μετανάστες – Αγωνία για ένα βρέφος – ΦΩΤΟ

Αυτοκτόνησε άνεργος βιολόγος στην Ξάνθη

Μαζική δηλητηρίαση ζώων στον Έβρο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ