“Απόβαση” 4.000 τουριστών στο λιμάνι του Βόλου

Άλλα δύο μεγάλα και πολυτελή κρουαζιερόπλοια «έδεσαν» σήμερα στο λιμάνι του Βόλου, μεταφέροντας συνολικά περισσότερους από 4.000 επιβάτες. Με την άφιξη των δύο κρουαζιερόπλοιων αρκετοί τουρίστες μετέβησαν στα Μετέωρα, αλλά ο κύριος όγκος επισκέπτεται αρχαιολογικούς χώρους του Βόλου.

Στις 7 το πρωί κατέπλευσε το υπό ιταλική σημαία “Aida Stella” προερχόμενο από την Μύκονο, το οποίο μεταφέρει 2.863 τουρίστες και 683 μέλη πλήρωμα. Το πλοίο θα αναχωρήσει από τον Βόλο αργά το απόγευμα με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Στις 9 το πρωί κατέπλευσε στον Βόλο και το υπό σημαία Μάλτας, κρουαζιερόπλοιο “Berlin” το οποίο μεταφέρει 435 επιβάτες και 175 μέλη πλήρωμα. Το απόγευμα αναμένεται να αποπλεύσει από το Βόλο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Με την άφιξη των δύο κρουαζιερόπλοιων αρκετοί τουρίστες μετέβησαν στα Μετέωρα, αλλά ο κύριος όγκος επισκέπτεται αρχαιολογικούς χώρους του Βόλου, το Μουσείο ή μεταβαίνουν με λεωφορεία στα φημισμένα γραφικά χωριά του Πηλίου και να ταξιδέψουν μέχρι τις Μηλιές με το διάσημο τρενάκι, έργο του μηχανικού Εβαρίστο Ντε Κίρικο.

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 καλύτεροι φθινοπωρινοί προορισμοί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ